Távoli Segítségnyújtás

Rendszergazdaként gyakran találkozom kétségbeesett felhasználókkal, akiknek legtöbbször csupán egy apró kis segítségre vagy információra volna szükségük ahhoz, hogy folytathassák munkájukat.

Erre kínálok megoldást  magánszemélyeknek és vállalkozásoknak Webadmin és Rent * gazda szolgáltatásommal.

Java programozás

Egyedi igények alapján

Java / UNITY programozóként vállalom kisebb egyedi  célprogramok elkészítését, illetve futó projektekben részfeladatok elvégzését

18.000 Ft / óra díjazással.

Szerződéses szolgáltatások

24 órában, heti 7 nap

Szerződéses ügyfeleim részére akár munkaidőn túli rendelkezésre állás és ügyelet is kérhető egyedi szerződési feltételek alapján!

Rendszergazdai szolgáltatás

30 év tapasztalattal

Rendszergazdaként és szerviztechnikusként nagy tapasztalattal rendelkezem informatikai rendszerek létesítésében, -karbantartásában,  – javításában, amit örömmel állítok ügyfeleim szolgálatába.  

Online számlázás

Minden szolgáltatásom ügyintézése és lebonyolítása online felületen keresztül történik felesleges várakozás és papírmunka nélkül!

Spórolok önnek

Nem kell egy rendszergazda havi bérét és járulékait kifizetnie ahhoz, hogy biztonságban tudhassa informatikai rendszerét a jövőben.

IT rendszere biztonságban

Rendszerének optimalizálásával és fejlett vírus és malware védelemmel gondoskodom fontos adatai lehető legnagyobb biztonságáról.

"valami más.."

Szolgáltatások részletesen

Komplex informatikai szolgáltatásokat kínálok garanciákkal weblapja tervezésétől kezdődően annak üzemeltetésén és felügyeletén keresztül egészen informatikai rendszere rendszergazdai támogatásáig.

Általános információk

Személyre szabott egyedi szolgáltatást nyújtok emberközpontúan, ahogy egy úri szabóság, prémium minőségben garanciákkal. Nálam elsődleges szempont ügyfeleim maximális elégedettsége, épp ezért egyes szolgáltatásaim elérhetősége mennyiségileg limitált!

Honlap készítés

Egyedi elképzeléseinek egyeztetése után látványtervet készítek, melyet az Ön  jóváhagyása után a szerveren is megvalósítok.

Innentől kezdve hozzáférést adok a készülő honlap megtekintéséhez, hogy követhesse a folyamatokat illetve módosításokat, kiegészítéseket javasolhasson.

Ezután az oldal tartalommal való feltöltése következik. (Ezen a ponton sok honlapkészítő befejezettnek tekinti a munkáját és magára hagyja bármilyen is lesz a végeredmény.. De nem Én!)

Ön hozza a tartalmat Én pedig egy harmonikus és szép oldalt faragok a fentiek elegyéből, hogy honlapja valóban Prémium megjelenésű és funkcionális legyen.

Igény szerint elkészítem arculattervét, logóját, email sablonját és megtervezem online megjelenéseit is.

Pontos ár az oldal funkcióitól függően a megrendelő pontos elképzelésének ismeretében kalkulálható. Ez a "legegyszerűbb" oldal esetében is  300 000 Ft és a tapasztalatok alapján kb. 4 - 6 hetet lehet rá számolni, mire mindent "kitalálunk" és a szövegek / leírások / fotók is elkészülnek.

Honlapok fizetési ütemezése

Az egyedi elképzeléseinek egyeztetése után, de még a látványterv készítése előtt esedékes a honlap végösszegének első fele.

A honlap végösszegének fennmaradó fele teljesen elkészült állapotban esedékes, melynek beérkezésekor / átvételekor "élesedik" a honlap pár órán belül.

A fizetés történhet személyes megbeszélés során készpénzben melyről a nap folyamán e-számlát küldök, vagy telefonos megbeszélés esetén átutalással.

A honlapok teljes elkészülése a legoptimálisabb esetben is kb. 4-6 hetet vesznek igénybe 10 év tapasztalatai alapján, tehát Ön kalkulálhat azzal, hogy az utolsó részletet csak a következő hónapban fizeti..

"valami más.."

Tárhely szolgáltatás

A tárhely dedikált 1 Gbps-s kapcsolattal csatlakozik az Internet "gerincéhez" és átlagfelhasználás esetén egységesen 25 000 Ft - ba kerül évente, ami a villám gyors SSD kiszolgálón mindent tartalmaz, amire csak honlapjának szüksége lehet!

Tárhely méret   1 Gb
MySQL / PostgreSQL   2 db
E-mail címek 10 db
Külön domain +1 db
Ingyenes SSL!
(GDRP kompatibilis!)

Fentiektől nagyobb tárhely is elérhető egyedi ajánlat alapján, de az esetek 90% -ában az átlag felhasználáshoz a fenti paraméterek bőven elegendőek!

Tárhely nélkül sajnos nem tárolható a domain név ! A tárhely + domain éves díja a honlap fenntartási költségének elengedhetetlen részét képezik! 

Domain név szolgáltatás

Nálam készülő honlapjához domain rendelés, vagy meglévő domain hozzám költöztetése esetén vállalom, hogy a domain-nel kapcsolatos ügyintézés és adminisztráció terheit leveszem a válláról és végig vezetem a szükséges lépéseken. Ráadásul ezt a szolgáltatást ajándékba adom minden új ügyfelemnek!

A domain nevek érvényességét 1-2 évente meg kell újítani melyek díjszabása végződéstől függően változik.

 

.hu
1 évre
5 000 Ft
.com 1 évre 8 000 Ft
.net 1 évre 11 000 Ft
.org 1 évre 12 000 Ft
.eu 1 évre   8 000 Ft
.info 1 évre 14 000 Ft

 

Webadmin szolgáltatás

Ahogy az autóknak szüksége van rendszeres karbantartásra a gyorsan fejlődő informatikában még-inkább szükség van rendszereink karbantartására és frissítésére!

Az egyre fejlettebb sebezhetőségeket kihasználó célprogramok gazdái hatalmas károkat tudnak okozni ügyfeleink adatainak ellopásával vagy honlapjuk - levelezésünk megbénításával.

Ezért fontos rendszerünk biztonsági frissítése - monitorozása és fontos adataink rendszeres biztonsági mentése.

 

Webadmin BASIC

Napi, heti, havi
biztonsági mentés
Biztonsági frissítések
Rendszerfelügyelet
Monitorozás - statisztikák
Alap SEO
Hiba esetén azonnali beavatkozás

Webadmin BASIC

A Webadmin csomag az alapszolgáltatásokon kívül eltérő mennyiségű havi fejlesztést / aktualizálást is tartalmazhat igény szerint. Ez felhasználható a honlap aktualizálására és friss információk felvitelére vagy új funkciók hozzáadására is a havi időkeret erejéig.

 

Webadmin S.O.S.

Eseti tárhely, weblap, levelezés probléma megoldás szerződés nélkül: 45.000.- Ft / alkalom. Amennyiben ekkor éves szerződés is megkötésre kerül, az összeg a havidíjba kerül beszámításra!

 

Rent * gazda

Egyedi igények alapján nyújtott szerződéses szolgáltatás. Távoli rendszergazdai felügyeletet és támogatást biztosít cége vagy vállalkozása számára az egyedi szerződésünkben foglalt feltételekkel, hogy minden könnyen és gördülékenyen működjön mindennapi munkája során.

  • Rendszer vizsgálat és optimalizáció - javaslat tétellel.
  • Távoli felügyelet szükség esetén kiszállással!
  • Informatikai tervezés / beszerzés / javítás / garanciális ügyintézés

Azonnali Távoli Informatikai Segítségnyújtás

Egy speciális szoftver segítségével az ügyfél gépe távolról úgy kezelhető mintha a helyszínen oda ült volna elé a rendszergazda. Az ügyfél a saját monitorján követheti végig az egész hibaelhárítási folyamatot.

Ez az eljárás minden olyan esetben alkalmazható, amikor nem fizikai eszközhibáról van szó, mert ilyen esetben csak a helyszíni kiszállás és javítás / csere jelenthet megoldást.

Kizárólag a Rent * gazda szolgáltatással rendelkező partnerek részére elérhető!

Számlázás

Minden szolgáltatásról ÁFA-mentes online számlát állítok ki az átutalás beérkezésekor.

Miért fizetne ÁFA-t, ha Ön nem tudja elszámolni?

Így minden szolgáltatásom 27%-al olcsóbban kapja!

Kapcsolatfelvétel

Ha kérdései volnának bármely szolgáltatásommal kapcsolatban, kérem adja meg elérhetőségeit az „űrlapon” és felveszem Önnel a kapcsolatot.

Prémium Weblapok Készítése

Rendszergazdai Szolgáltatások

Java Programozás

Visszahívás kérése

11 + 7 =