+36 20 612 82 31

Távoli Segítségnyújtás

Rendszergazdaként gyakran találkozom kétségbeesett felhasználókkal, akiknek legtöbbször csupán egy apró kis segítségre vagy információra volna szükségük ahhoz, hogy folytathassák munkájukat.

Erre kínálok megoldást Azonnali Távoli Informatikai Segítség (ATIS) formájában  magánszemélyeknek és vállalkozásoknak eseti alkalommal vagy előre feltöltött creditekkel kedvezményesen.

Java programozás

Egyedi igények alapján

Java / UNITY programozóként vállalom kisebb egyedi  célprogramok elkészítését, illetve futó projektekben részfeladatok elvégzését

10.000 Ft / óra díjazással.

Szerződéses szolgáltatások

24 órában, heti 7 nap

Szerződéses ügyfeleim részére akár munkaidőn túli rendelkezésre állás és ügyelet is kérhető egyedi szerződési feltételek alapján!

Rendszergazdai szolgáltatás

26 év tapasztalattal

Rendszergazdaként és szerviztechnikusként nagy tapasztalattal rendelkezem informatikai rendszerek létesítésében, -karbantartásában,  – javításában, amit örömmel állítok ügyfeleim szolgálatába.  

Online vásárlás és számlázás

Minden szolgáltatásom ügyintézése és lebonyolítása online felületen keresztül történik felesleges várakozás és papírmunka nélkül!

Spórolok önnek

Nem kell egy rendszergazda havi bérét és járulékait kifizetnie ahhoz, hogy biztonságban tudhassa informatikai rendszerét a jövőben.

IT rendszere biztonságban

Rendszerének optimalizálásával és fejlett vírus és malware védelemmel gondoskodom fontos adatai lehető legnagyobb biztonságáról.

IT szolgáltatások árai

Miért fizetne ÁFA-t, ha Ön nem tudja elszámolni ?

Szolgáltatások részletesen

Komplex informatikai szolgáltatásokat kínálok garanciákkal weblapja tervezésétől kezdődően annak üzemeltetésén és felügyeletén keresztül egészen informatikai rendszere rendszergazdai támogatásáig.

Általános információk

Személyre szabott egyedi szolgáltatást nyújtok emberközpontúan, ahogy egy úri szabóság, prémium minőségben garanciákkal. Nálam elsődleges szempont ügyfeleim maximális elégedettsége, épp ezért egyes szolgáltatásaim elérhetősége mennyiségileg limitált!

Honlap készítés

Egyedi elképzeléseinek egyeztetése után látványtervet készítek, melyet az Ön  jóváhagyása után a szerveren is megvalósítok.

Innentől kezdve hozzáférést adok a készülő honlap megtekintéséhez, hogy követhesse a folyamatokat illetve módosításokat, kiegészítéseket javasolhasson.

Ezután az oldal tartalommal való feltöltése következik. (Ezen a ponton sok honlapkészítő befejezettnek tekinti a munkáját és magára hagyja bármilyen is lesz a végeredmény.. De nem Én!)

Ön hozza a tartalmat Én pedig egy harmonikus és szép oldalt faragok a fentiek elegyéből, hogy honlapja valóban Prémium megjelenésű és funkcionális legyen.

Igény szerint elkészítem arculattervét, logóját, email sablonját és megtervezem online megjelenéseit is.

Honlapok fizetési ütemezése

Az egyedi elképzeléseinek egyeztetése után, de még a látványterv készítése előtt esedékes a honlap végösszegének első fele.

A honlap végösszegének fennmaradó fele teljesen elkészült állapotban esedékes, melynek beérkezésekor / átvételekor "élesedik" a honlap pár órán belül.

A fizetés történhet személyes megbeszélés során készpénzben melyről a nap folyamán e-számlát küldök, vagy telefonos megbeszélés esetén átutalással.

A honlapok teljes elkészülése a legoptimálisabb esetben is minimum 4-6 hetet vesznek igénybe 10 év tapasztalatai alapján, tehát Ön kalkulálhat azzal, hogy az utolsó részletet csak a következő hónapban fizeti..

A honlapkészítés díjai a megbeszéltek alapján credit egyenleg feltöltés útján is kiegyenlíthetőek felhasználói fiókjából!

Tárhely szolgáltatás

A tárhely dedikált 1 Gbps-s kapcsolattal csatlakozik az Internet "gerincéhez" és átlagfelhasználás esetén egységesen 20 000 Ft - ba kerül évente, ami a villám gyors SSD kiszolgálón mindent tartalmaz, amire csak honlapjának szüksége lehet!

Tárhely méret   1 Gb
MySQL / PostgreSQL   2 db
E-mail címek 10 db
Külön domain +1 db
Ingyenes SSL!
(GDRP kompatibilis!)

Fentiektől nagyobb tárhely is elérhető egyedi ajánlat alapján, de az esetek 90% -ában az átlag felhasználáshoz a fenti paraméterek bőven elegendőek!

Tárhely nélkül sajnos nem tárolható a domain név ! A tárhely + domain éves díja a honlap fenntartási költségének elengedhetetlen részét képezik! 

A Tárhely szolgáltatás aktiválható credit egyenleggel is felhasználói fiókjából!

Domain név szolgáltatás

Nálam készülő honlapjához domain rendelés, vagy meglévő domain hozzám költöztetése esetén vállalom, hogy a domain-nel kapcsolatos ügyintézés és adminisztráció terheit leveszem a válláról és végig vezetem a szükséges lépéseken. Ráadásul ezt a szolgáltatást ajándékba adom minden új ügyfelemnek!

A domain nevek érvényességét 1-2 évente meg kell újítani melyek díjszabása végződéstől függően változik.

 

.hu
1 évre
5 000 Ft
.com 1 évre 8 000 Ft
.net 1 évre 11 000 Ft
.org 1 évre 12 000 Ft
.eu 1 évre 8 000 Ft
.info 1 évre 14 000 Ft

A domain .hu szolgáltatás credit egyenleggel is aktiválható felhasználói fiókjából!

Webadmin szolgáltatás

Ahogy az autóknak szüksége van rendszeres karbantartásra a gyorsan fejlődő informatikában még-inkább szükség van rendszereink karbantartására és frissítésére!

Az egyre fejlettebb sebezhetőségeket kihasználó célprogramok gazdái hatalmas károkat tudnak okozni ügyfeleink adatainak ellopásával vagy honlapjuk - levelezésünk megbénításával.

Ezért fontos rendszerünk biztonsági frissítése - monitorozása és fontos adatiak rendszeres biztonsági mentése.

 

 

Webadmin alapszolgáltatás

Napi, heti, havi
biztonsági mentés
Biztonsági frissítések
Rendszerfelügyelet
Monitorozás - statisztikák
Alap SEO optimalizálás
Hiba esetén azonnali beavatkozás

Webadmin csomagok

A három csomag a Webadmin alapszolgáltatásokon kívül eltérő mennyiségű havi fejlesztést / aktualizálást is tartalmaz.

Ez felhasználható a honlap aktualizálására és friss információk felvitelére vagy új funkciók hozzáadására is a havi időkeret erejéig.

A fel nem használt időkeretekért Webadmin Business és Webadmin Premium csomagokban a tárgyhónapot követően perc jóváírást kapnak ügyfeleim, mely korlátlan ideig felhasználható és beváltható Azonnali Távoli Segítségre (A.T.S.) is!

Webadmin Basic csomag fel nem használt ajándék időkerete össze nem gyűjthető és A.T.S.-re nem váltható!

 Basic

17 000 Ft
Ajándék 1/2 óra
Aktualizálás Fejlesztés

Business

Premium

24 000 Ft 30 000 Ft
1 óra 2 óra
Aktualizálás Fejlesztés Aktualizálás Fejlesztés
vagy A.T.S. vagy A.T.S.

A Webadmin Basic, Webadmin Business és Webadmin Premium csomagok credit egyenleggel is aktiválhatóak felhasználói fiókjából!

Azonnali Távoli Informatikai Segítségnyújtás  (ATIS)

Egy speciális szoftver segítségével az ügyfél gépe távolról úgy kezelhető mintha a helyszínen oda ült volna elé a rendszergazda. Az ügyfél a saját monitorján követheti végig az egész hibaelhárítási folyamatot.

Ez az eljárás minden olyan esetben alkalmazható, amikor nem fizikai eszközhibáról van szó, mert ilyen esetben csak a helyszíni kiszállás és javítás/csere jelenthet megoldást a "Rent * gazda" szolgáltatás keretein belül.

Eseti alkalommal

5.000/Ft/félóra
Félórás egységekben elszámolva
Egyszer felhasználható
Telefonon / távoli asztalon keresztüli segítséghez
Banki átutalással vagy PayPal fizetéssel elérhető!

Kedvezményes csomagban

9.000 / Ft / óra !
Félórás egységekben elszámolva
Korlátlan ideig felhasználható
Telefonon / távoli asztalon keresztüli segítséghez
Kizárólag credit egyenleggel elérhető
3 órás   27.000 Ft  ( 30.000 credit )
5 órás   45.000 Ft  ( 50.000 credit )
10 órás  90.000 Ft  ( 100.000 credit )

Az azonnali távoli  rendszergazdai segítség banki átutalás után igénybe vehető szolgáltatás eseti alkalommal vagy a már előzőleg megvásárolt kedvezményes csomagban feltöltött credit egyenleggel azonnal elérhető vállalkozások és magánszemélyek részére.

Rent * gazda

Egyedi igények alapján nyújtott szerződéses szolgáltatás. Rendszergazdai ügyeletet és támogatást biztosítok vállalkozása informatikai támogatására egyedi szerződésünkben foglalt feltételekkel, hogy minden könnyen és gördülékenyen működjön mindennapi munkája során.

- Rendszer vizsgálat és optimalizáció - javaslat tétellel.

- Távoli felügyelet szükség esetén kiszállással!

- Informatikai tervezés / beszerzés / javítás / garanciális ügyintézés

 

 Kiszállási díjak

Budapest határáig 5 000 Ft
Budapest határától 5 000 Ft + 600 Ft /km

Munkaidőn kívül + 50% felár!  (Példa:  kiszállás 5000 + 1 óra 8000 x 1.5 = 19.500ft)

Megrendelés

A WEBSHOP menüpontban válassza ki a kívánt szolgáltatásokat és azok időtartamát, majd helyezze a kosárba őket. Ezután a pénztárnál amennyiben Ön még nem regisztrált ügyfelem, kérem töltse ki adatait. Ezután felhasználói fiókjának hozzáférését a rendszer elkészíti és a megadott  email címére küldi.

Ekkor a sikeres megrendelésről egy összegzést láthat, melyről email értesítést is kap az utalási adatokkal. A továbbiakban rendelése minden állapotváltozásáról emailban kap értesítést.

Az átutalás beérkezésekor online számlát állítok ki, amit elküldök a regisztrációkor megadott email címére és ezzel egyidőben aktiválom megrendelt szolgáltatásait vagy feltöltését jóváírom perc egyenlegén.

Számlázás

Minden szolgáltatásról ÁFA-mentes online számlát állítok ki az átutalás beérkezésekor.

Miért fizetne ÁFA-t, ha Ön nem tudja elszámolni?

Ilyen esetben 27%-al olcsóbban kapja minden szolgáltatásom a konkurenciához képest!

Mind az  (ATIS) szolgáltatás, mind a Webadmin Business és Webadmin Premium szolgáltatások aktualizálási / frissítési időkeretének elszámolása a tényleges beavatkozás megkezdésétől számítandó.

A számítás alapja:  minden megkezdett félóra.

Kapcsolatfelvétel

Ha kérdései volnának bármely szolgáltatásommal kapcsolatban, kérem adja meg elérhetőségeit az “űrlapon” és felveszem Önnel a kapcsolatot.

Prémium Weblapok Készítése

Rendszergazdai Szolgáltatások

Java Programozás

Az Ön elérhetőségei

9 + 14 =

Munkanapokon:  10:00 – 18:00    Telefon:  +36 20 612 82 31   Adószám:  69770500-1-43     Számlaszám:  16200254-10076945-00000000